Welcome

I WANT TO BE LIKE SUNSHINE THAT ALWAYS GIVES LIGHT AND WARMTH IN YOUR LIFE, SOMEONE WHO YOU WANT TO TAKE WAKE WITH JUST LIKE SUNSHINE AND KNOW THAT THAT IS WHAT GIVES YOU LIFE.. SOMEONE WHO IS REALLY HOT AND BRIGHTENS YOUR DAY AND YOUR LIFE..

Wednesday, 28 March 2012

I'm OFFICIALLY 18!!!

"Happy birthday to me..happy birthday to me..happy birthday to Hanim......Happy birthday to me." hari ni,28 MAC 2012 genap lah umur Hanim 18 tahun..nampak x Daisy Path kat atas tu??HAPPY BiRTHDAY!!

Hanim bersyukur kepada Allah swt kerana telah pnjangkan umur hambamu ini untuk terus hidup di atas muka bumi mu Ya Allah..Hanim bersyukur n berterima kasih kepada kedua mak dan abah yang telah membasarkan dan menjaga Hanim semenjak Hanim lahir smpai skrg..segala jasa dan pengorbanan man dan abah selama membesarkan kami 5 beradik memg x terbalas..Hanim bersyukur kerana dikurniakan sebuah family n adik beradik yang penyayang dan sentiasa ada disisi dikala susah dan senang..

Hanim berterima kasih kepada kwn2 yang selalu menemani Hanim n sudi jadi rakan Hanim selama nie..to my beloved sweetheart Sue,Dayah,Fizah,Azirah,Fiza n Anis terima kasih k..sayang korang sgt2..korang memg My BFF lah..

Bila dah makin meningkat umur,Hanim jadi makin takut..takut nak menghadapi dunia luar..dunia yang selama ni Hanim hanya lihat dari jauh kerana diri ini masih anak sekolah..mungkin Hanim perlu belajar membiasakan diri..memanglah Hanim masih bawah tanggungan my family but bila dah capai umur 18,Hanim rasa mcm satu fasa baru dalam hidup ni akan bermula..HADAPI DENGAN SENYUMAN..doakan Hanim k..

Banyak yang Hanim impikan kan sempena dah umur 18 nie..
>Hanim nk ubah ke arah yg lebih baik
>Semoga dapat further my study dalam bidang yg Hanim suka
>Semoga my family and I dipanjangkan umur n dimurahkan rezeki
>Nak kurus(ha2 xtau lah zaman bila baru boleh tercapai)
>My friendship with my bestie will last forever
n banyak lagilah..he2..Aminn


Ada gaya macam orang 18 tahun x??he2


Semoga Allah memberkati kami..(^_^)

P/S:Masa dulu2 x sabar tggu umur 18 tahun sbb nk tukar ic baru..nk tukar muka bulat sgt2 zaman sekolah rendah..he2


IT'S OK...I LOVE U



|Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Hanim|

5 Comments:

Hanif said...

Happy Birthday To You !!

~~Ungu~~ said...

@Hanif terima kasih..(^_^)

unGu said...

hepi bdaY.... anda ditag... sila lawat blog saya...

http://phyzmorn.blogspot.com/

xila riston said...

hepy birthday!!! hehe

kay_are said...

salam.. 1st time kat sini.. kot.. ape pun, selamat hari jadi.. tapi lambat 2 ari r.. and semoga sume impian tu tercapai.. amin =)