Welcome

I WANT TO BE LIKE SUNSHINE THAT ALWAYS GIVES LIGHT AND WARMTH IN YOUR LIFE, SOMEONE WHO YOU WANT TO TAKE WAKE WITH JUST LIKE SUNSHINE AND KNOW THAT THAT IS WHAT GIVES YOU LIFE.. SOMEONE WHO IS REALLY HOT AND BRIGHTENS YOUR DAY AND YOUR LIFE..

Wednesday, 14 March 2012

A Day In Jerantut!!

Assalamualaikum...today is Wednesday n tomorrow is Thursday..eh,ape hal plak nie..ha2 saje je nak merepek jap..Well,hari Hanim pergi bandar Jerantut..Hanim pergi dengan my adekk iaitu abang gemuk,Hanif..mula2 ingat nak pergi naik bas tapi bila sampai je kat depan kedai,pakcik kedai bgtau yang bas dah lepas..HAMPEH!!!biasa nya lambat..tapi time kitorang boleh plak 'ter'lebih cepat nya..so,kitorang pun naik lah keretapi..

Sampai je kt bandar,kitorang terus pergi kedai jam(SEBENARNYA MOTIF KITORANG NAK PERGI JERANTUT NI NAK KE KEDAI JAM UNTUK ALTER TALI JAM YANG DAH TERLEBIH PANJANG) tapi dah melarat lah plak ke tempat lain..lepas tu,kitorang pergi mamam jap kt kedai kek..seterusnya hala tuju kitorang ialah ke pasaraya..sempat2 plak buat gila ambil pic kt sini..


Hanif menjadi model produk(sah2 dah x laku nanti)..ha2

Pengguna bijak ketika memilih barang(tengok je,x beli pun)






Memandangkan bas yang akan kitorang naiki ialah pd jam 3.30 ptg,kitorang terpaksa lh menempelkan muka kt stesen bas.tak lame lepas tu boleh plak Hanif tggl Hanim sorg2 kt situ n pergi ikut kwn dia..HAMPEH punya adik..Hanim pun anta mcj kt my fren,Sue n ajak dia keluar..firstly Hanim pergi teman dia beli barang n then kitorang pergi mkn(dia je mkn k,Hanim x..ha2)..lepas tu kitorang berdua pergi ke taman(entah lupe plak nak tanya apa nama taman tu)..sampai kat situ kitorang terus buat mcm taman tu kitorang je yang punya..he2..

KAMI model untuk iklan SENYUM SATU SEDEKAH yer..(^_^)

Bila KAMI buat muka pelik..ha2

sukanya dia..ha2


Peace!!

Merenung masa depan..

SUE n HANIM..(^_^)





Then sue anta hanim balik ke stesen bas..singgah jap 'melawat' kawan kitorang yang keje kt area situ..he2 sempat lagi tu..klah itu lh story mory Hanim buat kali nie..k,mmmuuuaaahhh sikit..ha2..(^_^)



IT'S OK...I  LOVE U



|Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Hanim|

2 Comments:

Cik Laure Weng said...

lama x g taman permainan..

~~Ungu~~ said...

kadang teringat kt moment mase kanak2 dulu..gembira jer..