Welcome

I WANT TO BE LIKE SUNSHINE THAT ALWAYS GIVES LIGHT AND WARMTH IN YOUR LIFE, SOMEONE WHO YOU WANT TO TAKE WAKE WITH JUST LIKE SUNSHINE AND KNOW THAT THAT IS WHAT GIVES YOU LIFE.. SOMEONE WHO IS REALLY HOT AND BRIGHTENS YOUR DAY AND YOUR LIFE..

Friday, 24 February 2012

Pembaca Berita Punya Angkara~~

Assalamualaikum..tgk tajuk entry kt atas 2 mcm ade something yg serius je kn..he2..IT'S OK...I LOVE U..the name of this blog..hanim bkn saje2 je letak name blog nie mcm nie k..semuanya bermula secare x sengaja..

Incident nie berlaku tahun lepas,the year when i was taking for my SPM(ceh..saje je egtkn balik kenangan 2..ha2)..time nie hanim n classmates yg amik biology ade trip ke IIUM Kuantan n Cherating.x ramai sgt,ade lh dlm 20 org..time tu jugak ade karnival 'Jom,jom,jom,jom..kita heboh-heboh..'..he2 saje jap nk suruh korang nyanyi sekali dgn Hanim..sewaktu berhenti kt RNR(x egt yg mane),kami turun makan jap..bile dh setel beli makanan,Hanim terus pegi dkt meja yg kawan2 dh 'takluk'..time tu boleh plak terlanggar seorang 'incik' nie..Hanim ckp 'oh,sory'..'incik' tu jwb 'it's ok'..Hanim pndang sekilas,boleh tahan..he2..gatai na..

Bile dh duduk,baru perasan Hanim tgh duduk btentangan dgn 'incik' tu..bile tgk sebelah kwn Hanim yg lain semua tgk tertunduk-tunduk mcm tgh berbisik something..mule2 Hanim buat cerdik lh(nk ckp buat bodo kang x baik)..namun begitu,setelah melihat mereka begitu khusyuk berbicara ttg 'something' tu smpai mcm dh upe Hanim yg ade kt sebelah nie,Hanim trus tnye,

Hanim:weh,korang cakap ttg ape nie
Fizah(my friend):ade lh
Hanim:lah..bgtau je lhxkan nk rahsia2 plak..merajuk lh mcm nie(ayat biase)
Fizah:yelah2..cube Hanim tgk lelaki kt dpn tu..tpi jgn bagi nmpk sgt
Hanim:ok..(terus tgk tanpa teragak2 lagi)..well,biase je muke dia,nape?
Fizah:dialah pembaca berita kt tv3 tu..
Hanim:lah..ye ke?Hanim baru jer terlanggar dia mase nk duduk td.
Fizah:ye ke??dia cakap ape?
Hanim:(dgn muka selambe)dia ckp IT'S OK..I LOVE U
Fizah:HAH!!!biar betul..x percaya lah..
Hanim:he2..gurau jer..

Kitorang slalu gelak kalau teringat balik ttg nie..memanglah Hanim slalu buat lawak,tpi ari tu pun dgn selambe Hanim ckp mcm tu..nasib baik x ckp kuat2,kalau x buat malu jer..
Dan sejak tu lah Hanim selalu guna ayat 2..



Hanim nmpk teruk dlm gmbr nie..:'(
selekeh..Geng Bas Sekolah..he2





IT'S OK...I LOVE U

|Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Hanim|