Welcome

I WANT TO BE LIKE SUNSHINE THAT ALWAYS GIVES LIGHT AND WARMTH IN YOUR LIFE, SOMEONE WHO YOU WANT TO TAKE WAKE WITH JUST LIKE SUNSHINE AND KNOW THAT THAT IS WHAT GIVES YOU LIFE.. SOMEONE WHO IS REALLY HOT AND BRIGHTENS YOUR DAY AND YOUR LIFE..

Wednesday, 15 February 2012

Dia Buah Hati Saya..



Assalamualaikum..Wah..tajuk entry kt atas 2 memg TAKBLEHBLAH btul..tapi nk buat mcm mane kn..hati Hanim memg dah diambil seseorang bermula pada tarikh 23.08.2010..time 2 Hanim still form 4..die yg telah mencuri hati Hanim nie memg CHOMEL,ADORABLE N SO CUTE..semenjak kehadiran dia,keluarga kami menjadi semakin besar n family kami menjadi semakin riuh bila semua berkumpul..dia yang tersayang nie bernama MUHAMMAD FARISH HAKIM..dia merupakan anak saudara kesayangan Hanim..dia juga merupakan cucu sulung dalam family nie..kami semua amat menyayangi Farish..dia merupakan seoorang baby yg langsung x banyak kerenah..xde lh mcm sesetengah baby yg selalu menangis nk itu nk ini..Farish baik n kadang2 jer die buat perangai.."makde sayang adek k..mmmuuuaaahhh sikit..he2"


THESE ARE SOME OF HIS PICTURE..


Farish nk gi mane 2??

Farish n my sister..

Awww...Cakk!!

Our journey From Kluang to Mela..
Farish:Bila lh nk sampai rumah atuk nie

Like aunt like nephew..he2
















|Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Hanim|

8 Comments:

~ariFFin~ said...

chumel macam aunty die..hak3...
nice ur blog

~~Ungu~~ said...

@ariFFin die jer yg chumel..aunty die xpun..he2..btw,tq ..belog ungu biase2 jer..

~ariFFin~ said...

hehehe...ok kot..just nice...sebab ungu

~~Ungu~~ said...

@ariFFin tqvm..segala jasa anda akan dikenang..ha2

EYFAalias said...

mana dapat baju rimau tu? huhu

~~Ungu~~ said...

@EYFAalias baru baik dri memburu 2..2 yg lebih kulit harimau buat baju..he2

zera eira said...

suka la tgk dia! pinjam bole?
auw auw auw!

~~Ungu~~ said...

@zera eira suka??saye lagi lh suka..nk pinjam kena pergi johor lh nmpk nye..ha2