Welcome

I WANT TO BE LIKE SUNSHINE THAT ALWAYS GIVES LIGHT AND WARMTH IN YOUR LIFE, SOMEONE WHO YOU WANT TO TAKE WAKE WITH JUST LIKE SUNSHINE AND KNOW THAT THAT IS WHAT GIVES YOU LIFE.. SOMEONE WHO IS REALLY HOT AND BRIGHTENS YOUR DAY AND YOUR LIFE..

Thursday, 15 November 2012

It's PARTY TIME!!!

Photobucket






Assalamualaikum w.b.t kepada sayang2 semua..
Dah lama semenjak kali terakhir Hanim post kt belog ni.. last post ialah pada bulan Mei yang lalu.. ya, pada awal bulan Hanim daftar form 6.. sejak dari tu Hanim busy 'lah' sangat dan tiada masa untuk update belog kesayangan yang tak seberapa ni..

Well.. pejam celik, pejam celik, pejam tak celik2.. dah nak sampai penghujung tahun 2012 rupanya kan.. dan of course sesi persekolahan FORM 6 untuk penggal 1 dah pun berakhir.. Hanim dan kawan2 dah pun selamat menjalani Peperiksaan STPM 2013 Penggal 1.. Alhamdulillah.. soalan memang TAKBLEHBLAH .. 'senang' sgt2... ape2 hal, semua benda dah lepas so cuma mampu berdoa ke hadrat Ilahi semoga kami semua memperolehi keputusan yang cemerlang..Aminnnnnn..:D

Pada 9 November 2012 bersamaan dgn hari terakhir persekolahan, kitorang telah mengadakan jamuan.. even TERPAKSA menggunakan kelas 6 atas  (nama kelas dirahsiakan)  sbg lokasi utk mengadakan jamuan, kami ttp happy as long as kami semua ttp bersama utk meraikan hari yg menggembirakan tu.. btw, kepada 'abg2' n 'kakak2' pemilik kelas, terima kaseh byk2 yer.. jasa anda amat dihargai..

Walaupun jamuan yg diadakan hanya sekadar serba sederhana, namun ianya ttp meriah.. Terima kaseh diucapkan kpd all my beloved friends yg telah bekerjasama bagi memastikan jamuan kelas 6B PRA UKM berjalan dgn lancar.. terima kaseh juga kepada semua guru yang telah mengajar kami sepanjag penggal 1 ni especially bonda kami Pn. Azimah..

Ini sebahagian dari pic yang sempat disnap oleh kami semua..




me n sue


me n Ninie




other than Jierah , they r my closest friend at hostel..love all of u..



mkn jgn x mkn..hu2










Bonda2 kami..





Siapa nie?? hu2.. who else.. Me lah..


Meski kami semua bermula sbg student dari SMK JERANTUT, SMK INDERAPURA, SMK TEMBELING, n SMK PADANG PIOL.. namun kini semua itu sudah berlalu dan kami semua sudah bersatu menjadi warga SMK JERANTUT... tiada lagi perbezaan sekolah antara kami.. benarlah kata org, 'Tak kenal maka tak cinta'.. Semoga persahabatan kami akan kekal buat selamanya.. LOVE all of you.. Hope to see all of you again next year..bye2..mmmuuuaaahhh..



IT'S OK...I LOVE U











|Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Hanim|

6 Comments:

Cik Yaya said...

wah..ade partyy..hehe
tahun depan last kan stpm?
apepun gud luck taw ^_^

Fariz Reza said...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 185 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

From: Fariz Reza [Dot] Com

Ungu♫ said...

@Cik Yaya bukan tahun dpn tapi tahun ni.. kitorang 1st batch yg guna sistem penggal..wish me luck k..:)

beloGIsam said...

its party time,, done pollow ungu,,

tiera_at said...

mission is complete!dh follow blog pepel nie.. :)

HanaNabihah said...

I do miss my form 6's friends & teachers. Seriously. Dah hampir 3 thn rupanya tinggalkan sekolah. Sekarang dah tahun akhir kat U dah rupanya.

GudLuck dik! Do ur best! =D